Stichting Kattenopvang Woudenberg

 

Home.

Informatie.

Socialisering.

Contact.

Donateur worden.

Sponsorloterij.

Adoptie.

U zoekt een kat.

Herplaatsing.

Foto's.

Nieuwsbrief.

Links.

Sponsors.

Herplaatsing van uw kat

 

Met dit formulier kunt u uw kat opgeven voor herplaatsing. Zet in uw tekst duidelijk om wat voor dier het gaat (poes/kater, leeftijd, kleur), geef een karakterbeschrijving van uw kat en geef aan waarom het dier bij u weg moet. Ook is het handig om te weten of uw dier met andere katten, honden en kinderen overweg kan. En last but not least: zorg dat uw gegevens kloppen.

Helaas kunnen ondanks alle inspanningen niet alle opgaves geplaatst worden. Wij behouden ons dan ook het recht voor om zonder opgaaf van redenen uw stukje niet te plaatsen.

Als uw stukje op de site komt, krijgt u daar per email een berichtje over. Zodra het dier geplaatst is, verwachten wij dat u zich afmeld, zodat uw stukje van de site gehaald kan worden. Dit kan met een berichtje naar hetzelfde emailadres waar ook de bevestiging van plaatsing vandaan is gekomen.

Alle stukjes worden automatisch na een maand verwijderd, wilt u uw stukje langer er op laten staan, geef dan bijtijds dit verzoek door of vul opnieuw het aanvraagformulier in.
 

 


Naar audio-CAPTCHA luisteren