Stichting Kattenopvang Woudenberg

 

Home.

Informatie.

Socialisering.

Contact.

Donateur worden.

Sponsorloterij.

Adoptie.

U zoekt een kat.

Herplaatsing.

Foto's.

Nieuwsbrief.

Links.

Sponsors.

Mams zoekt thuis.

 

Afgelopen jaar kwam ze zwanger bij ons en binnen de korste keren had ze ons hart veroverd. Haar karakter: lief, aanhankelijk, spontaan, een echt maatje. Helaas kreeg zij geen levensvatbare kittens, maar haar overdaad aan liefde was zonde om verloren te laten gaan. Ze kreeg een paar kittens ‘ondergeschoven’. Diertjes die zonder moeder bij ons waren gekomen en met de fles werden grootgebracht. Ze accepteerde ze direct en bracht ze groot. En na dit nest, nog een nest. Echt een superlief moedertje, elk kitten was welkom. Nu is het tijd voor haar om verder te gaan met haar eigen leven. Ze verdiend een zeer goed thuis! Wie heeft een plekje voor dit pas anderhalf jarige cyperse toppertje?

Volwassen katten in onze opvang.

Kittens in onze opvang.

Volwassen katten herplaatsing.

Kittens herplaatsing.

Poes zoekt een rustige plek waar ze veilig naar buiten kan...

 

Deze prachtige 12-jarige dame is op zoek naar een nieuwe huis waar ze de rest van haar leven mag wonen. Liefst bij een ouder iemand die begrip heeft voor haar persoontje. Want een persoonlijkheid is het! Aanhankelijk, eigenzinnig en heerlijk eigenwijs zijn woorden die zeker bij haar passen. Ze heeft tot nu toe aan de rand van het bos gewoond en heeft dus altijd beschut buiten gelopen. Een drukke wijk met veel verkeer is ze niet gewend en we denken dat dat ook geen goede plek voor haar zal zijn. Wie kan haar een rustig huishouden met een rustig en veilige mogelijkheid tot af en toe buiten lopen bieden?

Vlekje

 

Vlekje is een prachtige lapjespoes die graag aandacht en knuffels wil. Ze is wat eenkennig, op straat leven doet dat met een dier. Degene die haar de laatste maanden verzorgd heeft, heeft veel tijd in haar gestoken en het resultaat is dan ook een lief knuffeltje als ze je eenmaal vertrouwt. Geduld is hierbij wel het toverwoord.

Echter zij is ook een ex-buitenkat die graag in en uit loopt en als ze daarbij niet snel haar zin krijgt, dwingt ze dat af met luide stem, ook midden in de nacht. Oftewel: graag een huis met een kattenluik en een paar geduldige en liefdevolle bewoners.  

Muisje

 

Deze zwart/witte dame is een heerlijke knuffel. Maar ook nog ontzettend speeld. Ze is zelf pas een jaartje oud en heeft al een nest kittens achter de rug. Die zijn inmiddels allemaal van een huisje voorzien en nu is het haar beurt. Gezocht: veel knuffels en lekker eten.  

Spotty

 

Een negenjarig zwart/witte dame van het model theemuts. Aanhankelijk, eigenwijs, geen durfal, maar wel graag in je buurt. Lekker eten is aan haar zeker besteed en veel knuffels ook. Wie heeft er een gezellig plekje in huis voor deze poes?