Stichting Kattenopvang Woudenberg

 

Home.

Informatie.

Socialisering.

Contact.

Donateur worden.

Sponsorloterij.

Adoptie.

U zoekt een kat.

Herplaatsing.

Foto's.

Nieuwsbrief.

Links.

Sponsors.

   Aan al onze donateurs en sympathisanten.

 

Kerst 2010 staat voor de deur, maar het kerstgevoel in de kattenopvang wil nog maar niet komen.

We hebben een geweldig druk jaar achter de rug en nog steeds zijn er veel katten in de opvang aanwezig.

De kredietcrisis eist zijn tol: het steriliseren van poezen is kennelijk weer te duur, het dumpen van de kittens is goedkoper.

Kennelijk zijn katten nog altijd 'het kortste eind' als het om geld gaat.

Dit jaar hebben we dan ook meer dan 120 kittens opgevangen, afkomstig vanaf de gekste plekken (en nee, je wilt het echt niet weten).

Opvallend was dat het voor 95% om 'tamme' kittens ging. Gedumpt dus. Massaal en dat in 2010.. Alsof we 25 jaar terug gaan in de tijd.

Het meest trieste is misschien nog wel dat de wilde kittens die we normaal opvangen, nu nauwelijks 'gevonden' zijn. Die lopen er dus nog en dat beloofd geen goed nieuws voor volgend jaar.

Ook financieel was 2010 een aanslag op de stichting. Want tegen de tijd dat al die kleintjes gevonden / gevangen worden, zijn ze vaak al ziek door ondervoeding of virussen. Zo triest, maar ook zo duur! En dit is dan ook de reden dat we een oproep plaatsen bij iedereen die onze opvang een warm hart toedraagt. Want zonder uw financiele steun kunnen we helemaal niets en we hopen dan ook dat u deze kerst weer aan ons wilt denken met een extra gift.

Want met 4 echte winterkittens, geboren op 21/12/2010, in onze opvang is ook voor 2011 alweer duidelijk dat we nog steeds heel hard nodig zijn om te zorgen voor al die kittens die ook het recht hebben op een warm nest en een goede veilige toekomst.

Helpt u ons? Dan gaan wij morgen lampjes ophangen in de opvang, misschien dat het kerstgevoel dan toch nog om de hoek komt kijken..

 

Mariëtte

Stichting Kattenopvang


 

 

Kerst en 2011