Stichting Kattenopvang Woudenberg

 

Home.

Informatie.

Socialisering.

Contact.

Donateur worden.

Sponsorloterij.

Adoptie.

U zoekt een kat.

Herplaatsing.

Foto's.

Nieuwsbrief.

Links.

Sponsors.

Stichting Kattenopvang heeft een adoptiemogelijkheid voor de katten die langdurig bij ons verblijven. Het gaat hier om een groep katten die door diverse omstandigheden niet plaatsbaar zijn en bij de stichting wonen tot hun dood. U begrijpt dat er niet met grote regelmaat iets spannends te vertellen valt over deze dieren. Zij leven hun leventje weliswaar met veel plezier, maar de omstandigheden waarin ze leven veranderen niet, dus er is niet elke keer weer iets nieuws over elke kat te vertellen.

Daarom omvat onze adoptiemogelijkheid een hele groep katten. Foto's en beschrijvingen van deze katten en hun leefomgeving vindt u op onze site. Met enige regelmaat proberen we daar nieuwsflitsen bij te zetten over de belevenissen van deze katten. Uiteraard staat daar niet elke keer over alle katten iets bij, maar we doen ons best om ze allemaal met enige regelmaat in de verhalen en foto's te doen terugkomen, zodat u ook uw favoriete adoptiekat erin terug kunt vinden.


De kosten voor het verzorgen van een kat bedragen ongeveer € 30,- per maand. Wij vragen een minimumbijdrage van € 5,= per adoptiekat. Uw bijdrage komt uiteraard allereerst ten goede aan de kat van uw keuze, maar met hem/haar ook aan de andere katten van de groep, omdat ze samen leven en samen alles delen.

 

Adopteer een kat

Leefomgeving.
Adoptieformulier.
Nieuwsflitsen.